torstai 9. heinäkuuta 2015

We're going to Ibiza!

Briteistä matka jatkui Saijan kanssa ibizalle Monarch-halpalentoyhtiön siivillä. Yhdensuuntainen menomatka kustansi vain 80€ matkalaukkuineen, eli pääsimme etelän lämpöön todella edullisesti. Kyseinen lento lähti tosin Gatwickiltä vasta klo.22:50 eli olimme perillä Ibizalla vasta 02:00 aamuyöllä, todella väsyneinä. Aamulla herättyämme kävimme hakemassa läheisestä Lidlistä asunnollemme tarvittavat ruokatarvikkeet seuraavaksi viikoksi ja kahdelle ruokasäkilli kertyi hintaa vain 25€. Lidl on todella halpa täälläkin. Asuntomme sijainti Figueretasissa oli täydellinen, eli pääsimme kävellen rannalle sekä iltaisin Ibiza towniin. Asuimme Figueretasissa viikon ja loppulomalle olimme varanneet rauhallisen maatilamajoituksen saaren pohjoisosasta.









Itselleni Ibizan vierailu oli varmaan neljäs tai viides, mutta Saija oli saarella ensimmäistä (mutta ei kuulema viimeistä kertaa:). Kävimme viikon aikana eri rannoilla (suosikkini yhä Salinas ja sieltä super-letkeä Sa Trinxa rantabaari ja uutena sunnuntai-suosikkina Benirraksen alkuperäinen hippiranta), klubeilla (Matinee, Supermartxe ja Space) ja tietysti myös Formenteran karibiamaisissa maisemissa. 




Kävimme viettämässä myös yhden päivän Pachan Destino-hotellin 2v-synttärijuhlissa hotellin allasalueella. Sieltä ei glamouria puuttunut:))





Loppulomaksi vuokrasimme auton ja kävimme sillä mm legendaarisella rantaklubilla Blue marlinissa ihmettelemässä ökyrikkaiden lomailua 60.000€ shampanjapullojen kera. Itse tyydyimme 8€ bisseen ja tuoremehuu :)

Upre


Perjantai-iltana ajoimme San Antonin kaupunkiin Cafe del Mariin katselemaan auringonlaskua, joka olikin sopivasti meille täydellinen, sillä saimme nauttia punaisen pallon mereen uppoamisesta pilvettömältä taivaalta hyvän musiikin saattelemana.




Loppulomaksi siirryimme sitten vähän rauhallisempiin maisemiin, kun majoituimme upeaan Can Skye villa-hotelliin n.25min ajomatkan päähän Ibiza townista. Hotellia emännöi vanha työkollegani Anna miehensä kanssa. Paikka on todellinen rauhan tyyssija kauniin luonnon keskellä ja nautimme elostamme siellä täysin siemauksin. 

Aamiainen Can skyessä tarjoiltiin villan vehreässä puutarhassa. Mukana menossa olivat myös ihanat kissanpennut..

Ibiza tarjosi taas kerran upeat lomapuitteet ja tuli koettua sopivasti vanhoja ja täysin uusiakin juttuja. Lähdön hetkellä rupesimmekin jo suunnittelemaan ensi kesän Ibizan lomaa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti